Bekende instapklare ijssalon in het centrum van Venlo ter overname

Grote Beekstraat 2 - 5911 HW Venlo (NL)
60

Uw makelaar

Dit object is reeds verkocht, u kunt daarom niet meer reageren.

  Omschrijving

  In het centrum van Venlo aan de Grote Beekstraat 2 ligt deze fantastisch ingerichte ijssalon op een A1-locatie. Da Paulo, dé ijs en koffie salon van Venlo, is al jarenlang een begrip vanwege het op hoogwaardig wijze, ambachtelijk bereidde ijs. De huidige eigenaar maakt het ijs in de eigen ijsbereidingskeuken van de zaak, die voorzien is van professionele ijsbereidingsapparatuur.

  Zowel jong als oud weet deze ijssalon het hele jaar door te vinden! Het grote terras aan de voorzijde van het pand is een graag bezocht rustpunt tijdens de winkel- of wandeltoer door Venlo. Het zitgedeelte in de zaak, de verkoopcounter en het terras worden verbonden door een glazen schuifpui.

  De volledige inventaris inclusief of exclusief de ijsbereidingsapparatuur wordt voor een reële prijs ter overname aangeboden. Verlaagde vraagprijs voor de inventaris ( zonder de ijsbereidingsapparatuur )en goodwill bedraagt 30.000,- euro.

  Boven de ijssalon is een royaleverhuurde  bovenwoning met eigen opgang. .

  Eigenschappen

  Ligging: Stadscentrum
  Oppervlakte: 60 m²
  Terras: Ja
  Zitplaatsen binnen: 15
  Zitplaatsen terras: 80
  Terrasoverkapping: Nee
  Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

  Voorzieningen

  • Terras

  Locatie