Te koop met woning
Beleggingspand

Bedrijfspand met woonruimte (één of mogelijk twee) in centrum Heerlen

Geleenstraat 62-62A - 6411 HT Heerlen (NL)
239

Omschrijving

Bedrijfspand met woonruimte in het centrum van Heerlen.

Bouwjaar ca. 1905: traditionele bouw, houten verdiepingsvloeren, dak hoofdbouw met pannen, aanbouw bitumineuze dakbedekking. Vanaf 2000 is het object in fase verbouwd/gerenoveerd: o.a. nieuw pannen dak, nieuwe voorpui, voorgevel is gereinigd en opnieuw gevoegd.

Daken zijn volgens opgave geïsoleerd. Kozijnen/deuren deels uitgevoerd in kunststof en aluminium, met deels dubbel glas en rolluiken. CV Remeha HR en gasboiler. Gezamenlijke aansluitingen voor gas, water en elektra.

Indeling:

• Begane grond: Winkel-/bedrijfsruimte, kantine/algemene ruimte, dames- en herentoilet, gasboiler, nooduitgang (naar plat dak). Voor o.a. de bovenwoning is er een eigen entree.

• 1e verdieping: hal, toilet, leslokaal/woonkamer en kantoorruimte/slaapkamer, beide met laminaatvloer. Bovenwoning met gerenoveerde woonkeuken (gasfornuis, elektrische oven, afzuigkap ingebouwde koelkast), aparte toilet met fonteintje, muurkast. Vanuit de woonkeuken toegang naar het plat dak (royaal dakterras mogelijk).

• 2e verdieping: Woonkamer met laminaatvloer en airconditioning, slaapkamer, kamer met verwarmingsinstallatie en watervoorziening, badkamer met inloop douche, wastafel en toilet, ruimte.

Deze regionaal bekende kappersacademie is al 66 jaar in Heerlen gevestigd, waarvan 22 jaar op dit adres, en is de enige kappersacademie in Heerlen. Deze kappersacademie met CREBO erkenning is volledig instap klaar. 

Het bedrijfspand voldoet aan alle vereiste voorwaarden zoals vluchtwegen, ventilatie en elektronische beveiliging. Er zijn 31 spiegelplaatsen met elektraaansluiting,13 professionele kappersstoelen en 3 barberstoelen en er is voldoende capaciteit voor het gebruik van water en elektra. 

De vraagprijs van de kappersacademie en kappersgroothandel wordt op aanvraag verstrekt. Info Léon Keppels 06-22565189

Eigenschappen

Ligging: Stadscentrum
Oppervlakte: 239 m²
Terras: Nee
Zitplaatsen binnen: 0
Zitplaatsen terras: 0
Terrasoverkapping: Nee
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

Locatie