Te huur
Te koop
Beleggingspand
Verkocht

Avondwinkel & Onroerend Goed te koop in Hoensbroek

Akerstraat - noord 201A - 6431 HT Hoensbroek (NL)
210

Uw makelaar

Dit object is reeds verkocht, u kunt daarom niet meer reageren.

  Omschrijving

  Ben je klaar voor een unieke zakelijke kans in Hoensbroek? Avondwinkel Hoensbroek, een gevestigde naam in de omgeving, staat nu te koop, inclusief het bijbehorende onroerend goed. Dit is jouw kans om eigenaar te worden van een bloeiende zaak aan de Akerstraat Noord!


  Toplocatie voor succes

  Avondwinkel Hoensbroek is strategisch gelegen aan de Akerstraat Noord in Hoensbroek, een plek die zowel lokale bewoners als voorbijgangers aantrekt. Met openingstijden van 10.00 tot 24.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 01.00 uur, ben je verzekerd van een constante stroom van klanten. Gemakkelijk bereikbaar en met voldoende parkeergelegenheid in de buurt, is dit een winkel die klanten graag bezoeken.


  Indrukwekkende omzet

  Deze avondwinkel heeft een bewezen staat van dienst en genereert een indrukwekkende omzet. Met een uitgebreid assortiment in zowel de voedings- als non-foodsector, biedt het klanten alles wat ze nodig hebben. De ruime openingstijden van 7 dagen in de week dragen bij aan het succes en er is nog steeds ruimte voor groei.


  Inclusief Onroerend Goed

  Dit aanbod omvat niet alleen de welvarende onderneming, maar ook het onroerend goed zelf. Dit betekent dat je niet alleen in een winstgevend bedrijf investeert, maar ook in een waardevol stukje vastgoed op een uitstekende locatie. Huur is ook bespreekbaar.


  Grijp deze kans om Avondwinkel Hoensbroek over te nemen, een gevestigde naam in de gemeenschap. Neem vandaag nog contact op met Horecahuis Limburg om alle details te bespreken!


  Aarzel niet langer! Bel Horecahuis Limburg vandaag nog en maak van deze kans jouw nieuwe zakelijke avontuur! Andy Croonenberg 06 15 01 63 83 / Coen Defesche 06 51 55 90 26. Dit is een unieke mogelijkheid om een goedlopende zaak te verwerven op een toplocatie. Wacht niet te lang, want deze kans kan snel voorbijgaan!

  Eigenschappen

  Ligging: Dorp
  Oppervlakte: 210 m²
  Terras: Nee
  Zitplaatsen binnen: 0
  Zitplaatsen terras: 0
  Terrasoverkapping: Nee
  Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

  Voorzieningen

  Locatie