authentieke zaak in historisch centrum Sittard

Putstraat 37 - 6131 HH Sittard (NL)
50

Omschrijving

Zowel het onroerende goed als de goodwill en inventaris van het sinds 1992 tot recent door de eerste uitbater geëxploiteerde Eetcafé PretZels wordt te koop aangeboden.

Het pand is gelegen op het autovrije gedeelte van de Putstraat, op korte loopafstand van de Markt van de mooie horecastad Sittard en is goed bereikbaar vanaf de parkeerplaatsen Putstraat en Tempelplein alsook vanaf de Oda parkeergarage.

Het pand, tot voor kort geëxploiteerd als restaurant, is onlangs omgevormd tot een whiskyproeflokaal.

Aan de voorzijde van het pand bevindt zich het overkapte terras (6 x 3 m) met uitzicht op de Putstraat. De verkoopruimte is intiem (35 zitplaatsen) en authentiek en geeft voor nieuwe exploitanten legio mogelijkheden.

De kelder wordt gebruikt als drankopslag. Op de eerste verdieping bevindt zich de professionele keuken. Ook de toiletten zijn op de eerste verdieping gesitueerd.

Verdieping 2 en 3 worden als opslag- en personeelskleedruimte gebruikt, maar met wat aanpassingen kan daar ook (weer) een woning worden gerealiseerd. Het bestemmingsplan staat dit toe.

Zeker een interessant bedrijf voor een koppel, kok en gastheer/vrouw, dat wil werken met weinig of zonder personeel.

De gemeente stimuleert de Putstraat als Culinaire Avenue. Op korte termijn vestigen zich dan ook diverse nieuwe restaurants in de Putstraat, in de directe nabijheid van PretZels.

Er rusten geen verplichtingen op het bedrijf.

Eigenschappen

Ligging: Stadscentrum
Oppervlakte: 50 m²
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 35
Zitplaatsen terras: 35
Terrasoverkapping: Ja
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Terras
  • Terrasoverkapping

Locatie