Authentiek Eetcafé met stadse uitstraling ter overname in Eijsden

Vroenhof 8 - 6245 HV Eijsden (NL)
185

Uw makelaar

Dit object is reeds verkocht, u kunt daarom niet meer reageren.

  Omschrijving

  Overname prijs € 50.000,-!

  Aan een van de mooiste pleinen van de regio ligt dit mooie en volledig gerenoveerde eetcafé. Een prachtig gelegen ontmoetingsplek voor jong en oud, fietsers, wandelaars en vooral genieters is een begrip in Eijsden en omstreken. Met uitzicht op de kerk en het markante plein is het, zeker bij mooi weer, goed toeven met een hapje en een drankje op het terras.

  De gezellig ingerichte zaal is middels een schuifdeur snel bij het café bedrijf te trekken en biedt plaats aan meer dan 200 gasten. Men kan er terecht voor een diner, lunch, vergaderingen, trainingen, koffietafels, verjaardagen, babyborrels, brainstormsessies en communiefeesten.

  De bedrijfskeuken is volledig vernieuwd tot een professionele horecakeuken. Deze keuken leent zich perfect voor de meest uiteenlopende food concepten. De zeer ruime woning met garage en eigen achtertuin is gerenoveerd en instapklaar.

  De huur voor dit mooie pand inclusief de zeer ruime bovenwoning is marktconform en de overnameprijs staat in een goede verhouding met een klinkende omzet en dito bedrijfsresultaat. Brand Bierbrouwerij is verhuurder en huisleverancier. Brouwerij en speelautomaten verplicht.

  Wij nodigen u graag uit dit mooie object te bezichtigen.

   

   

  Eigenschappen

  Ligging: Stadscentrum
  Oppervlakte: 185 m²
  Terras: Ja
  Zitplaatsen binnen: 95
  Zitplaatsen terras: 50
  Terrasoverkapping: Nee
  Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

  Voorzieningen

  • Afspraken koffieleverancier
  • Terras
  • Terras is eigen grond
  • Speelautomaten

  Locatie