Zeer mooie brasserie In Valkenburg met woning en terras ter overname!

Grendelplein 11 - 6301BS Valkenburg (NL)
300

Omschrijving

VERNIEUWDE VRAAGPRIJS € 115.000,-

Ter overname: Aan de voet van de Cauberg, aan het Grendelplein op loopafstand van de (kerst) grotten ligt Brasserie Au Soleil. De naam verraad het al, deze fris doch gezellig en modern ingerichte brasserie is gelegen aan de zon zijde van het plein.

 

Door de vele lichtinval heeft deze zaak, zowel ‘s-zomers als in de winter zich uitermate ontwikkeld als lunch/diner zaak. Ook voor een heerlijk stukje gebak en een lekkere kop koffie zit u hier top! Het terras grenst bijna aan de wereldberoemde Cauberg en vanuit het slaapkamerraam van het bovengelegen appartement kijkt u recht op de monumentale kasteelruïne. Het appartement is volledig opnieuw ingericht en doet momenteel dienst als vakantie appartement voor meerdere personen.

 

De keuken is compleet ingericht met de "juiste apparatuur" en geschikt voor zowel lunch, diner alsook voor een thema concept. Kortom, maak vrijblijvend een afspraak om dit snoepje te bezichtigen! Bel gerust: 06-51559026.

 

Eigenschappen

Ligging: Stadscentrum
Oppervlakte: 300 m²
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 50
Zitplaatsen terras: 50
Terrasoverkapping: Ja
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Verwarmd terras
  • Terras
  • Terrasoverkapping

Locatie