Uiterst gezellige uitspanning in Bingelrade te koop

Quabeeksweg 1 - 6456 BZ Bingelrade (NL)

Omschrijving

In het groene Bingelrade ligt Gasterie Hedelfinger. Deze knusse en gezellige uitspanning en is gevestigd op het voormalige voetbalveld van BVC’28. De omgeving is omgetoverd tot recreatiegebied met openbare speeltuin, voetbal- cq. basketbalveldje en een bloemenpluktuin. Gasterie Hedelfinger is onderdeel van dit recreatiegebied en is zeer sfeervol ingericht. Op deze plek komt en heerlijk tot rust.

De Gasterie ligt direct aan diverse wandel- en fietsroutes en is een perfecte plek om rustig op adem te komen.

Inpandig beschikt de uitspanning over ruim 36 couverts. Daarnaast is er een overdekt terras met 24 zitplaatsen incl. open haart om de ruimte aangenaam op te warmen en kan men op zonnige dagen heerlijk vertoeven op het ruime terras met picknicktafels waar men kan genieten van gerechten uit eigen keuken.

De op het terrein liggende ijssalon is tevens eigendom van Gasterie Hedelfinger en, zeker tijdens de warme dagen, van grote toegevoegde waarde.

Deze locatie heeft geen contractuele verplichtingen en de huur is meer dan gunstig te noemen. Gasten van Gasterie Hedelfinger en het aangrenzende recreatieterrein kunnen recht voor de deur parkeren en is gratis.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Andy Croonenberg: 06 15 01 63 83

Eigenschappen

Ligging: Buitengebied
Oppervlakte:
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 36
Zitplaatsen terras: 0
Terrasoverkapping: Ja
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Verwarmd terras
  • Terras
  • Terrasoverkapping

Locatie