Uitgelicht
Te huur met woning
Te koop met woning
Beleggingspand

Ter overname aangeboden: Dé Frites-Concept-Store van Zuid-Limburg in Centrum Valkenburg

Berkelstraat 6 - 6301 CC Valkenburg (NL)
85

Omschrijving

Sinds enkele jaren zijn haute-frituren dé trend in horecaland. “Haute friture” draait om beleving, smaak en sfeer. De gast van nu wil immers meer dan ‘gewoon’ frites eten. Moderne consumenten hebben steeds meer kennis over eten en stellen daarom hogere eisen.

Als er één horecazaak in Zuid-Limburg goed heeft ingespeeld op deze trend, dan is het Pommes Valkenburg. Niet voor niets ontvangt deze exploitatie al geruime tijd zeer goede recenties via Tripadvisor, Google en Facebook.

Deze trendy zaak staat ter overname aangeboden via Horecahuis Limburg. Ook het onroerend goed staat in de verkoop.
De locatie van dit hippe concept is meer dan gunstig te noemen. Immers, gezien de ligging van Pommes Valkenburg aan de rand van het druk bezochte horecacentrum van Valkenburg, is deze exploitatie niet alleen geschikt als restaurant of voor take-away, maar is bezorging ook eenvoudig toe te passen.

De exploitatie bevindt zich zowel op de begane grond en de eerste verdieping. De bedrijfskeuken is volledig geïntegreerd in het concept en draagt daardoor bij aan de optimale beleving voor gasten die genieten van culinaire frites en snacks en delicate toppings. Tevens beschikt dit concept over een inpandige mergelgrot die tevens toegang verleent tot de toiletten. Valkenburgers kan het bijna niet worden. Zeer gunstig is dat Pommes Valkenburg nog een energiecontract met een zeer goed vast tarief heeft tot augustus 2025. 

De onroerende zaak staat eveneens in de verkoop en beschikt over horeca-exploitatie en bovenwoning.

Behalve als haute-friture biedt dit fraaie object meerdere exploitatiemogelijkheden. Tevens is dit pand meer dan geschikt als beleggingsobject. 

Eigenschappen

Ligging: Stadscentrum
Oppervlakte: 85 m²
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 38
Zitplaatsen terras: 20
Terrasoverkapping: Ja
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Verwarmd terras
  • Terras
  • Terrasoverkapping

Locatie