Te huur in Echt: Instapklare Cafetaria met gerenoveerd woonhuis

Sint Joosterweg 11 - 6102 GA Echt (NL)

Omschrijving

In de kern van de wijk Hingen in Echt bieden wij de al tientallen jaren bekendstaande en goed onderhouden cafetaria met separate keuken en ruim terras te huur aan.De cafetaria met inventaris  dient samen met en de ernaast gelegen, volledig gerenoveerde woning te worden gehuurd..

De woning heeft een gezellige woonkamer op de begane grond. Daar is ook een moderne badkamer voorzien van ruime inloopdouche, badmeubel en dubbele wastafel gesitueerd. De woning heeft een een moderne keuken voorzien van 5-pits kookeiland, vaatwasser, oven, magnetron en 2 deurs Amerikaanse koelkast. Boven zijn 3 slaapkamers en een 2de toilet en op de 2de verdieping is een zolder die bereikbaar is via de vlizotrap.

De meterkast heeft voldoende capaciteit en een krachtstroomaansluiting. Aan de voorkant zijn 2 parkeerplaatsen. Er zijn geen leveranciersverplichtingen. 

Graag maken wij een afspraak voor een bezichtiging .

Eigenschappen

Ligging: Dorp
Oppervlakte: Cafetaria 80 m²
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 22
Zitplaatsen terras: 32
Terrasoverkapping: Nee
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Terras
  • Terras is eigen grond

Locatie

Uw makelaar

Dit object is reeds verhuurd, u kunt daarom niet meer reageren.