Orangerie Theehuis Blue Berrie Hill in Broekhuizen ter overname

Genenberg 28 a - 5872 AL Broekhuizen (NL)
48

Omschrijving

Altijd al een bijzondere horecagelegenheid willen beginnen? Dan is dit de uitgelezen kans.

Wij bieden de Orangerie/Theehuis ‘Blue Berrie Hill’ in Broekhuizen aan. Deze mooie plek in Limburg biedt plezier voor jong en oud: genietend van taart en koffie op het terras of zelf blauwe bessen plukken (van juni t/m augustus) in de plantage!

De bedrijfsruimte is voorzien van een brede balie, etalage met blauwe bessen producten, vitrine met gebak, vitrine met schepijs, 2 professionele koffieautomaten en kassa-systeem. De bereidingsruimte is voorzien van een vaatwasser, 3 kookplaten, 2 wasbakken en een opslag van dagelijkse producten en aansluitend is er een grote inloop-koeling t.b.v. opslag drank etc. Tevens is er een toiletruimte met gescheiden dames- en herentoiletten.

Er is binnen ruimte voor ongeveer 40 personen, onder de overkapping in plaats voor ongeveer 100 personen en op het gehele terras van ca. 175 m² kunnen ruim 150 personen gebruik maken van comfortabele stoelen rond de verschillende tafels.

Dit object is gelegen aan een fietsknooppunt met diverse fietsroutes en aan het Pieterpad en een trekpleister voor fietsers, wielrenners, motoclubs, wandelaars en vele toeristen. Er zijn voldoende fietsenrekken en een ruime parkeergelegenheid.

Eigenschappen

Ligging: Buitengebied
Oppervlakte: 48 m²
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 40
Zitplaatsen terras: 150
Terrasoverkapping: Ja
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Terras is eigen grond
  • Terrasoverkapping

Locatie