Te huur met woning
Te koop met woning

Ontdek jouw ondernemersdroom in toeristisch Mechelen!

Hoofdstraat 23 - 6281 BB Mechelen (NL)

Omschrijving

Welkom bij een unieke kans om te ondernemen in het hart van het toeristische heuvelland! Ben jij klaar om jouw eigen stempel te drukken op een prachtige horecazaak? "De Commanderie" - een sfeervolle zaak met top terras - staat ter overname aangeboden en biedt jou de ideale gelegenheid om jouw ondernemersdroom waar te maken.

Een zaak met veel potentieel:

Deze prachtige horecazaak ligt op een schitterende locatie, recht tegenover de historische kerk. "De Commanderie" heeft onlangs een frisse make-over gehad, waardoor het helemaal klaar is voor jouw creatieve concepten. Of je nu de combinatie van een sfeervol restaurant met gezellig café wilt behouden of apart wilt gebruiken, de mogelijkheden zijn eindeloos. Het restaurant wordt zelfs op frequente basis gebruikt als feestzaal voor bijzondere gelegenheden.

 

Een terras dat uitnodigt tot genieten:

 

Geniet van een riant en gezellig terras, waar jouw gasten kunnen ontspannen terwijl ze de voorbijgangers bewonderen. Dit terras biedt niet alleen een prachtig uitzicht op de kerk, maar ook een gezellige sfeer waar jouw gasten graag terug zullen komen.

 

Een brede doelgroep:

 

"De Commanderie" trekt niet alleen een grote groep passanten aan, maar heeft ook een belangrijke lokale functie- of ze nu wel of niet in verenigingsverband komen. Dit bekende café is geliefd zowel binnen als buiten Mechelen en is de ideale ontmoetingsplek voor jong en oud.

 

Vrijheid om te ondernemen:

 

Het pand heeft een brouwerijverplichting. Verder zijn er geen verplichtingen met betrekking tot andere leveranciers.

 

Bovenwoning / B&B:

 

Het pand beschikt over een ruime bovenwoning. Er bestaat een mogelijkheid om deze woning om te toveren tot B&B. Dit is midden in deze toeristische plaats een mooie gelegenheid om jouw omzet aanzienlijk te verhogen.

 

Jouw creativiteit en visie hebben alle ruimte om te floreren in deze prachtige horecazaak. Bovendien is kopen van het onroerend goed bespreekbaar, zodat je volledige controle hebt over jouw zakelijke toekomst.

 

Grijp deze unieke kans en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging van deze prachtige horecazaak in toeristisch Mechelen. Aarzel niet en zet de eerste stap naar jouw succesvolle horeca-avontuur!

Eigenschappen

Ligging: Dorp
Oppervlakte:
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 80
Zitplaatsen terras: 60
Terrasoverkapping: Ja
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Terras
  • Terrasoverkapping

Locatie