Ontdek De Borenburg . OVERNAMEPRIJS 130.000 EURO

Furenthela 16 - 6367 TL Voerendaal (NL)

Omschrijving

Wij presenteren met trots "De Borenburg" in Voerendaal, een unieke gelegenheid om een horecazaak over te nemen die uitblinkt in veelzijdigheid. Hier zijn een paar redenen waarom deze kans niet aan je voorbij mag gaan:

Culinaire diversiteit:

"De Borenburg" is meer dan alleen een brasserie. Met meer dan 70 zitplaatsen en een uitnodigend terras biedt het niet alleen ruimte voor lunch en diner, maar ook voor gezellige borrels. Gasten komen hier voor de uitstekende gerechten en de gastvrije sfeer.

Ruimte voor feestelijke gelegenheden:

Of het nu gaat om feesten, bruiloften, vergaderingen, of andere evenementen, "De Borenburg" biedt de perfecte omgeving voor gedenkwaardige bijeenkomsten. Deze locatie beschikt o.a. over een grote zaal van 350 m2, die plaats biedt aan maximaal 800 personen, 2 hafa-ruimten van elk 150 m², 4 kleine zalen van elk 50 m² (te combineren tot 2 zalen van elk 100 m²); 3 muziek-vergaderruimten van elk 15 m², 1 jeugdruimte van 120 m² en een café / foyer van 550m2. 

Een bloeiende toekomst:

De agenda voor het komende jaar is al gevuld met tal van terugkerende evenementen en bijeenkomsten. Als de nieuwe beheerder van "De Borenburg," profiteer je van een gegarandeerde en groeiende omzet.

Centraal en bereikbaar:

Gelegen in het hart van Zuid Limburg is "De Borenburg" gemakkelijk bereikbaar vanuit alle hoeken van de regio, waardoor je een breed publiek kunt aantrekken en je zakelijke kansen kunt vergroten.

Een kans voor ondernemerschap:

Dit is de kans waarop je hebt gewacht! "De Borenburg" zoekt een gedreven en energieke ondernemer die de veelzijdigheid van deze toplocatie verder wil benutten.

Grijp deze kans en neem contact op met Horecahuis Limburg voor meer informatie en een bezichtiging. De toekomst van "De Borenburg" wacht op jouw ondernemersgeest. Dit is het moment om je dromen te verwezenlijken in de dynamische wereld van de horeca!

Bel nu Horecahuis Limburg en ontdek hoe je "De Borenburg" kunt omtoveren tot jouw droomhorecazaak! 

Eigenschappen

Ligging: Stadscentrum
Oppervlakte:
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 70
Zitplaatsen terras: 80
Terrasoverkapping: Ja
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Verwarmd terras
  • Terras
  • Terrasoverkapping

Locatie