Lunchroom ter overname aangeboden met zeer lage overnamesom en huur!

Holzstraat 11 - 6461 HK Kerkrade (NL)

Omschrijving

Wegens persoonlijke omstandigheden wordt broodjeszaak en lunchroom De Holz 'Mijn Passie" in Kerkrade tegen een interessante overnamesom aangeboden. Dit gecombineerd met een huurprijs van omstreeks € 1.000,- excl. BTW per maand, maakt dit bedrijf uitermate interessant voor starters of voor ondernemers die willen uitbreiden. 

Zoals de naam van lunchroom De Holz 'Mijn Passie' al omschrijft, wordt in dit etablissement in huiskamersfeer (h)eerlijk eten met liefde en passie voor de gasten bereid. Dagelijks komen op deze locatie een grote groep vaste gasten genieten van ontbijt, lunch of een heerlijk high tea. 

Echter, deze locatie is ook uitermate geschikt voor andere concepten. De eigenaar van het pand is zeer bereidwillend en denkt graag mee met ondernemers om deze locatie te voorzien van een goed draaiende horecazaak.

Op deze locatie, met ruim 36 couverts (mogelijkheid tot uitbreiden), zitten verder geen contractuele verplichtingen en de exploitatie is instap klaar en per direct beschikbaar. Tevens beschikt het pand over een eigen (gratis) parkeerterrein, waardoor de bereikbaarheid zeer goed is. 

Interesse gewekt? Neem contact op met Andy Croonenberg

[email protected] | 06 15 01 63 83

 

Eigenschappen

Ligging: Stadscentrum
Oppervlakte:
Terras: Nee
Zitplaatsen binnen: 30
Zitplaatsen terras: 0
Terrasoverkapping: Nee
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Parkeerplaatsen

Locatie