Kegelhal Socio-Project Eygelshoven

Terbruggen 16 - 6471 JV Eygelshoven (NL)
75

Omschrijving

In hartje van Eygelshoven ligt het Socio-Project.

Dit multifunctionele gebouw heeft vele voorzieningen waaronder de Kegelhal-Socio. Deze recentelijk gerenoveerde horecagelegenheid herbergt vier in perfecte staat verkerende wedstrijd kegelbanen. Hier vinden regelmatig officiële wedstrijden plaats van de vele aanwezige kegelclubs, waaronder recentelijk Wereld- en Europese kampioenschappen. Ook maken veel recreatieve bezoekers gebruik van deze uitstekende faciliteiten.

Het ruime buitenterras kan zeker tijdens de bekende drukke zaterdagmarkt voor veel bezoekers als welkome rust locatie dienen.

De middelgrote keuken van de kegelhal kan naast de genoemde zaterdag markt prima dienst doen voor mensen die een hapje willen eten. Ook tijdens de vele evenementen in de in het pand gelegen hal kan hier door de exploitant gebruik van gemaakt worden. Evenement van 700 bezoekers zijn met name in de carnavals periode geen uitzondering.

Het pand en de uitstekende inventaris zijn eigendom van de verhurende stichting , het geheel is sleutel klaar.

We zijn op zoek naar een gemotiveerde exploitant in het bezit van diploma sociale hygiëne en liefst kegel en of horeca ervaring. De GWL kosten zijn in de huurprijs inbegrepen. 

 

Eigenschappen

Ligging: Dorp
Oppervlakte: 75 m²
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 45
Zitplaatsen terras: 50
Terrasoverkapping: Nee
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Terras
  • Terras is eigen grond
  • Speelautomaten

Locatie