Populaire feestlocatie in het Heuvelland ter overname aangeboden

580

Omschrijving

Discreet bieden wij een feestlocatie aan in het Heuvelland. Deze multifunctionele exploitatie voor bedrijfs- en privéfeesten heeft sinds jaar en dag een erg belangrijke sociale functie in de regio. Ook tijdens diverse evenementen in deze toeristische plek weten de mensen uit de regio en ver daarbuiten de feestlocatie te vinden voor een goed verzorgd avondje uit. 

Enkele jaren geleden is deze zaak geheel opnieuw ingericht en sindsdien heeft de exploitatie een warme en zeer gezellige uitstraling. De feestlocatie beschikt niet alleen over een ruime feestzaal,  maar heeft ook een ruim terras. De exploitatie is voorzien van grote keuken, die naast restaurantkeuken op zeer frequente basis wordt gebruikt voor het bereiden van diverse cateringpartijen. Dit laatste wordt in het totaalconcept mee verkocht.  

Het pand beschikt daarnaast over een ruime bovenwoning incl. zonovergoten terras. Verder rusten er geen contractuele verplichtingen op het pand, behalve dat het pand in eigendom is van een brouwerij. Deze feestlocatie wordt nu discreet ter overname aangeboden. Ben jij op zoek naar een prachtige nieuwe feestlocatie en ben jij een ondernemer die weet hoe je een populaire bestemming kunt voortzetten, neem dan snel contact op. We plannen graag in alles discretie een bezichtiging in.

 

Eigenschappen

Ligging: Stadscentrum
Oppervlakte: 580 m²
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen:
Zitplaatsen terras:
Terrasoverkapping: Nee
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Terras